Gemeentehuis Tubbergen te huur

Home / nieuws / Gemeentehuis Tubbergen te huur

Kom langs, denk mee!

Het gemeentehuis heeft ruimte te huur! En de inwoners van de gemeente Tubbergen kunnen meedenken over wat er allemaal in zou kunnen komen. Dus schuif aan op 4, 12 of 13 oktober om 19.15 in het gemeentehuis. Kom brainstormen!

Ruimtes vrij, nieuwe invulling

Werk is de afgelopen jaren flexibeler geworden, zo ook in het gemeentehuis in Tubbergen. De gemeente gaat natuurlijk niet weg, maar er zijn wel steeds meer ruimtes vrij. In het gemeentehuis is daarom het idee ontstaan de inwoners van de gemeente Tubbergen te betrekken bij een nieuwe invulling. Een nieuwe maatschappelijke en economische invulling waardoor burgerinitiatieven en levendigheid ontstaan. Tubbergen Bruist pakt dit initiatief op en heeft Som= (Oldenzaal) en Kulturkunde (van het Kulturhus Borne) gevraagd om samen met de inwoners van Tubbergen te onderzoeken wat de mogelijkheden voor een nieuwe invulling zijn.

Wat gaan we doen?

De gemeente blijft, dat staat als een paal boven water. Maar wat zou er nog meer kunnen? Een museum? Misschien wordt het een zzp-flexwerkplek van jewelste of zijn er de meest ‘baristocratische’ kopjes koffie te bestellen. Er kan van alles voor bedacht worden en dat is precies wat de inwoners van de gemeente Tubbergen kunnen doen.

Breng je ideeën in

Initiatieven ontstaan door ontmoeting. Het gemeentehuis kan een plek worden die bol staat van ontmoeting. Het ontmoeten van gelijkgestemden, ondernemers, ambtenaren, gemeenteraadsleden, vrienden, kan tal van nieuwe burgerinitiatieven en ideeën opleveren. Om dat in de toekomst te realiseren, begint het ontmoeten rond dit onderwerp op 4, 12 en 13 oktober om 19.15 in het Gemeentehuis. Mensen die niet bij een van de avonden aan kunnen sluiten, kunnen ook op www.gemeentehuistehuur.nl hun ideeën kwijt.

Gemeentehuis Tubbergen te huur

Gemeentehuis Tubbergen te huur