Tubbergen Bruist blij met Festiball

Home / nieuws / Tubbergen Bruist blij met Festiball

Een van de doelstellingen van Tubbergen bruist is verlevendiging van het Raadhuisplein in Tubbergen. We zijn daarom blij met de komst van Festiball naar ditzelfde Raadhuisplein.  Op 15, 16 en 17 juli organiseert jeugdcarnavalsvereniging De Schoap’nköpkes de tweede editie van het beachtoernooi. Vorig jaar was de locatie bij Soccer Inside op het industrieterrein, ditmaal wordt in het hart van Tubbergen een kunstmatig strandje aangelegd. De verplaatsing naar het Raadhuisplein is geen toeval. Gijs Heerts namens de organisatie: “Deze locatie biedt meer ruimte voor het aantal velden, en we hopen natuurlijk op meer ‘aanloop’ vanuit het dorp.”

Tubbergen Bruist sponsort Wisselbeker

Op vrijdag 15 juli start Festiball met het gemeentelijk beachvolleybaltoernooi, hier strijden alle eerste volleybalteams van alle gemeentelijke verenigingen. Een paradepaardje voor de organisatie. ‘Goed om te zien dat alle verenigingen mee doen met dit prestatieve toernooi’, aldus Niek Woesthuis van de organisatie. Omdat Tubbergen Bruist zet inzet voor de leefbaarheid in Tubbergen, willen graag actief bijdragen. Dat doen we door vanuit Tubbergen Bruist de Wisselbokaal voor dit Gemeentetoernooi te sponsoren.

Tubbergen Bruist speelt zondag mee

Het hele weekend van 15 t/m 17 juli staat in teken van Festiball. Na afloop van het gemeentelijk beachvolleybaltoernooi speelt de band ‘The Bacon Factory’ in de feesttent. Vrijdagavond is er ook een bedrijvenuurtje en een voetvolleytoernooi. Zaterdag is er een open beachvolleybaltoernooi en ’s avonds is er een Festiball Party met o.a. DJ Ivar en Tim Beatz. Zondag is er weer een open beachvolleybaltoernooi met het nodige vermaak voor de kinderen eromheen.  Het kernteam van Tubbergen Bruist heeft zich ook als team aangemeld voor de zondagmiddag.