CONTACT TUBBERGEN BRUIST

Contact opnemen?

Bel, mail, of spreek ons gewoon aan!

Tubbergen Bruist bestaat uit een kerngroep met werkgroepen voor speciale onderwerpen: sport, wonen, gezondheid, duurzaamheid en een sterk centrum. Heb jij een idee voor een van deze thema’s? Heb je vragen? Wil je in het kernteam of een werkgroep meedraaien? Of vind je het gewoon prettig om eens bij te praten? Neem dan contact op: bel of mail ons. Of misschien ken je wel een van onze kernleden, spreek ons dan gewoon aan.

Naast de werkgroepen bezoekt onze centrummanager, Claudia Timmers, ondernemers en mensen met plannen voor het winkelcentrum. Ze beluistert welke ideeën, plannen en mogelijkheden er zijn.  Ze kijkt hoe we die plannen en ideeën met elkaar kunnen verbinden. En waar nodig denkt ze mee over ondersteuning.

Contact opnemen kan altijd. Ook als je gewoon eens van gedachten wilt wisselen. En kijk ook eens op onze Facebookpagina,

Kernteam Tubbergen Bruist

Het kernteam van Tubbergen Bruist is samengesteld uit inwoners en ondernemers uit de gemeente Tubbergen en heeft een wisselende samenstelling. Om scherp en vernieuwend te blijven, stappen regelmatig mensen uit of in de kerngroep.

Onze huidige leden: Thomas Wigger (werkgroep wonen), Rudy Bekhuis (werkgroep sport), Nicole Busscher (werkgroep wonen en sport), Joop Klein Haarhuis (werkgroep gezondheid), Hubert Boerrigter (werkgroep duurzaam), Edward Willems (werkgroep sterk centrum), Claudia Timmers (centrummanager) en Bianca Menderink (buurtvrouw vanuit de gemeente).