Win een vlucht boven Tubbergen!

Home / nieuws / Win een vlucht boven Tubbergen!

Win een vlucht boven Tubbergen!

Tubbergen Bruist nodigt iedereen met een warm hart voor Tubbergen uit op zondag 1 november om kennis te maken en ideeën uit te wisselen over de toekomst van dit mooie dorp. De projectgroep vraagt voorbijgangers wat zij belangrijk vinden voor een krachtig, levendig Tubbergen. De gegeven antwoorden worden ter plekke door een kunstenares in beeld gebracht op een groot schildersdoek. Zo schilderen we samen de toekomst van Tubbergen. En… er valt een vlucht over Tubbergen te winnen.

Schildersdoek gevonden? Kom op 1 november naar de stand!

De komende week worden 20 kleine schildersdoeken in de gemeente Tubbergen verspreid. Vind jij er een? Meld je dan op 1 november om 15.15 uur met je schildersdoek bij de stand van Tubbergen Bruist in het centrum van Tubbergen tussen TOC opticiens en Buyvoets Fietscity. Wie weet ben jij de winnaar! Om 15.30 uur wordt onder de teruggebrachte schildersdoeken een hoofdprijs verloot: een vliegtuigvlucht over Tubbergen. Zo kan de winnaar letterlijk zijn of haar visie op Tubbergen vergroten. De vlucht zal in overleg met de winnaar op een datum naar keuze gehouden worden. Alle andere vinders van de schildersdoeken ontvangen eveneens een attentie.

Zoveel mogelijk mensen betrekken

Het idee achter deze kennismakingsactie is zoveel mogelijk mensen bij het project Tubbergen Bruist te betrekken. De projectgroep richt zich op gebiedsontwikkeling en wil van onderop de blik over Tubbergen vergroten. De ideeën die worden opgehaald, vormen input voor het ontwikkelen van een soiaal-economische visie op Tubbergen. Vanuit deze visie wil de projectgroep samen met inwoners, verenigingen en ondernemers, de gemeente Tubbergen adviseren over de inrichting van Tubbergen.

Lees meer informatie over de achtergronden van dit project in andere nieuwsberichten op deze site.