Ontmoet Projectgroep Tubbergen Bruist

Home / nieuws / Ontmoet Projectgroep Tubbergen Bruist

Ontmoet projectgroep Tubbergen Bruist

Deze week start de projectgroep Tubbergen Bruist. Deze projectgroep gaat de komende jaren de gemeente adviseren over de gebiedsontwikkeling in de kern Tubbergen. Achterliggende gedachte: hoe houden we Tubbergen voor de toekomst sociaaleconomisch krachtig en levendig. Voor haar advies aan de gemeente wil de projectgroep in gesprek met het dorp zelf. Tubbergen Bruist wil de wensen, ideeën en plannen van de inwoners, verenigingen en ondernemers ophalen en met hen in dialoog over wat de komende jaren de prioriteiten zijn.

Kom kennismaken op 1 november

Op zondag 1 november staat Tubbergen Bruist van 2 tot 5 uur met een stand in het centrum van Tubbergen. De projectgroep nodigt iedereen met een warm hart voor Tubbergen uit om kennis te maken en ideeën uit te wisselen.

Vier speerpunten

Tubbergen Bruist richt zich op vier speerpunten:

  • Versterken koopkracht centrum
  • Verlevendigen Raadhuisplein
  • Betaalbare huisvesting voor jong en oud
  • Sport als verbindende factor

Toekomst gemeentehuis

Een van projecten waar de projectgroep zich op gaat focussen is het gemeentehuis. Gaan de politiek en de ambtenaren dit pand over een jaar of 10 nog nodig hebben? Ambtenaren werken steeds meer thuis, ambtenaren werken samen met Dinkelland in met Noaberkracht, misschien gaan we ooit wel samen met Dinkelland. Wat er ook gebeurt, het is interessant om te bekijken wat je dan met het gemeentehuis kunt voor de eigen gemeenschap.

Leden projectgroep

Op de foto zie je de leden van de projectgroep. Dit zijn van links naar rechts: Peter Weda, Johan Kemperink, Nicole Busscher, Michiel Klingeman, Thomas ter Beke, Horst in ’t Veld, Boudewijn Koopman, Frank Droste, Mark Oude Luttikhuis.