Kookboek Op de kök’n in Tubbig

Home / nieuws / Kookboek Op de kök’n in Tubbig

Eindelijk is het zover! Heel Tubbergen komt aan het smullen, het enige echte (86 pagina’s dikke) Tubbigse kookboek is namelijk uit.

Sinds vorig (corona)jaar is er gewerkt aan een kookboek van verschillende restaurants uit de gemeente Tubbergen. Dit om de horeca te promoten. De restaurants zijn in overleg met KHN, afdeling Tubbergen, gevraagd of ze hieraan wilden deelnemen. Ze zeggen altijd dat het geheim van de kok niet wordt prijsgegeven, maar de koks van de deelnemende restaurants maken voor één keer een uitzondering. In dit boek staan hun lekkerste recepten. Gistermiddag vond met de betrokkenen en afvaardiging van de horeca een informele presentatie plaats bij Watermolen Bels in Mander.

Door de Stadsbeweging Overijssel/ Provincie Overijssel is, op aanvraag van de gemeente Tubbergen en centrummanager Claudia Timmers, een crisisarrangement beschikbaar gesteld, waaruit het boek bekostigd is. De coördinatie was in handen van Claudia Timmers. Voor de uitvoering hebben Raymond Keemers van Twenteprint (opmaak/vormgeving), Renate Maathuis van Renate & Linda Fotografie (fotografie) en Bianca Lucas van BL Teksten (teksten) zorggedragen.

Deze samenwerking heeft tot dit mooie resultaat geleid. De kookboeken worden te koop aangeboden voor € 10,-/stuk. Hiermee draag je de horeca een warm hart toe en geniet je zelf van de heerlijkste gerechten. Eet smakelijk alvast!! Verkooppunten zijn: De Buurvrouw & Ik, Tuttebel, De Secretaresse en Twenteprint in Tubbergen. Ook bij de deelnemende restaurants zijn de boeken verkrijgbaar.